|
|
 |
 | ogłoszenia parafialne |  |
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 13:26 |
|
|
Mateusz |
--== ADMIN ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Być może nie wszyscy jeszcze wiedzą iż zmianiają nam się legitymacje studenckie a co za tym idzie należy dostarczyć do końca miesiąca do dziekanatu swoje zdjęcie (kolorowe)  |
|
_________________ If two hands aren't enough, better use the third one |
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 13:26 |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 13:36 |
|
|
Sailentman |
--== MOD ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ja słyszalem że nawet dwie fotki i to PODPISANE!na odwrocie trza dać i musi być widoczne na nich ucho ...więc jak ktoś ma jakieś fotki z wcześniejszych lat np z komunii to tylko ucho doklejamy i do dziekanatu..
a teraz serio z tym uchem to chyba tylko fama a i co do liczby pewności nie ma
ps: podziękowania dla plebana za "ogłoszenie parafialne"
Peace |
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 15:47 |
|
|
Mateusz |
--== ADMIN ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Sailentman napisał: |
ja słyszalem że nawet dwie fotki i to PODPISANE!na odwrocie trza dać i musi być widoczne na nich ucho ...więc jak ktoś ma jakieś fotki z wcześniejszych lat np z komunii to tylko ucho doklejamy i do dziekanatu..
a teraz serio z tym uchem to chyba tylko fama a i co do liczby pewności nie ma
ps: podziękowania dla plebana za "ogłoszenie parafialne"
Peace |
no tak, ze względu na wątpliwości chociażby dotyczące tego ucha i ewentualnej możliwości wykorzystania zdjęć komunijnych, trzeba będzie w poniedziałek udać się do dziekanatu i wszystkiego ostatecznie się dowiedzieć, po czym najlepiej zobligować jakąś osobę do zebrania tych fotek w konkretnym dniu i zakończenia tej sprawy ostatecznie w pokoju urodzajów  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 17:37 |
|
|
igusia |
VIP |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
otóż nie trzeba dostarczac zdjęć, dzis byłą wywieszona lista na uczelni z nazwiskami osób które musza dostarczyć zdjecia, ja np nie musze:P nie musza być kolorowe wcale- dementuje plotki:)i nei do konca miesiaca tylko co najwyżej do koncanastepnego tygodnia |
|
_________________ ..żyj i postepuj tak aby nigdy nikt przez ciebie nie płakał.. |
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 18:15 |
|
|
Mateusz |
--== ADMIN ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
i wszystko jasne trzeba było jeszcze do dzisiaj oddać te zielone książeczki zdrowia ale jeżeli ktoś tego nie zrobił - jak np ja - to myśle że będzie można zrobić to w najbliższy poniedziałek.. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 19:06 |
|
|
igusia |
VIP |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
powiadasz zielone książeczki,, hmm nie wiem gdzie ją mam za pewne gdzieś lezy < w smieciach>hmm nie oddam ani legitki ani tego zilonego badziewia;D |
|
_________________ ..żyj i postepuj tak aby nigdy nikt przez ciebie nie płakał.. |
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 19:42 |
|
|
Mateusz |
--== ADMIN ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
igusia napisał: |
powiadasz zielone książeczki,, hmm nie wiem gdzie ją mam za pewne gdzieś lezy < w smieciach>hmm nie oddam ani legitki ani tego zilonego badziewia;D |
tak naprawde to nie ma obowiązku posiadania tych książeczek więc w zasadzie nie ma sie czym martwić a legitki i tak będą nowe więc oddawać starych chyba nie trzeba  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 13:15 |
|
|
Sailentman |
--== MOD ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
taaa...ale ja nie widze żadnej różnicy między starą legitką a nową a trzeba było zapłacić  |
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 18:07 |
|
|
Sailentman |
--== MOD ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Chciałbym zauważyć że we wtorek mamy psychologię społeczną
z panem Witusikeim,ten sam przedmiot jak się niedawno okazało mamy w czwartek. Początkowo nazywał się psychologią społeczną w resocjalizacji ale pani prof Janicka(jeśli dobrze pamiętam nazwisko)oświeciła nas że nie jest przygotowana do prowadzenia w.w. przedmiotu i realizuje z nami zwykłą psychologię społeczną...
Wniosek z tego taki że dwa razy w tygodniu mamy psychologię społeczną! ja chodzę tylko na jedną tą w czwartek,podobnie radzę reszcie gr 7
Yooo...Peace |
|
Ostatnio zmieniony przez Sailentman dnia Sob Lut 09, 2008 17:24, w całości zmieniany 1 raz _________________
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 20:44 |
|
|
Mateusz |
--== ADMIN ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Sailentman napisał: |
Chciałbym zauważyć że we wtorek mamy psychologię społeczną
z panem Witusikeim,ten sam przedmiot jak się niedawno okazało mamy w czwartek. Początkowo nazywał się psychologią społeczną w resocjalizacji ale pani prof Janicka(jeśli dobrze pamiętam nazwisko)oświeciła nas że nie jest przygotowana do prowadzenia w.w. przedmiotu i realizuje z nami zwykłą psychologię społeczną...
Wniosek z tego taki że dwa razy w tygodniu psychologię społeczną! ja chodzę tylko na jedną tą w czwartek,podobnie radzę reszcie gr 7
Yooo...Peace |
wszystko się zgadza, a ja poszedłbym nawet krok dalej z tym pomysłem i postulował w dziekanacie o likwidację tych wtorkowych zajęć popołudniowych na rzecz czwartkowych |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 14:00 |
|
|
ania |
VIP |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
nie ma to ja stara legitymacja studencka... ehh
a nowa to najdalej za miesiąc zgubię w dodatku plastik "jak ja nie cierpię plastiku"
psychologia społeczna całkiem fajny to przedmiot był - lubiłam  |
|
_________________ Wszystko czego chcę spala się zanim wyciągnę po to ręce... |
|
|
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 09:49 |
|
|
ania |
VIP |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ania napisał: |
nie ma to ja stara legitymacja studencka... ehh
a nowa to najdalej za miesiąc zgubię w dodatku plastik "jak ja nie cierpię plastiku"
psychologia społeczna całkiem fajny to przedmiot był - lubiłam  |
jak napisałam, tak też zrobiłam - zgubiłam - nawet terminu dotrzymałam  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 12:14 |
|
|
Sailentman |
--== MOD ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
terminy...dead lines.. cieszę się że nasi użyktownicy są konsekwętni-a na pewno Panna Anna,
...szkoda legitki-ciekawe w czyje ręce trafiła..a może się znajdzie?ktoś odeśle?
Yooo.. |
|
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 14:20 |
|
|
Mateusz |
--== ADMIN ==-- |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
I 2 miesięczne milczenie zostało przerwane.. hmm.. a Ciekawe ile sobie policzą za nową legitke na Uł :P my zmieniliśmy swoje na nowe-stare a od nowego roku zapewne będzie kolejna zmiana na nowe-nowe  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 16:16 |
|
|
ania |
VIP |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
nowa legitka 25,50 + ogłoszenie prasowe o zgubie, największy problem mam z mpk i klubami studenckimi ehh
wiecie czego się boję najbardziej? ..że sama ją gdzieś zapodziałam i odnajdę po wyrobieniu nowej.. wolałabym zgubić na ulicy - miałaby większe szanse
cała ja...
za milczenie przepraszam  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 16:16 |
|
|
|
|