Forum PEDAGOGIKA Strona Główna
Forum PEDAGOGIKA Strona Główna Zaloguj Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Szukaj

Forum PEDAGOGIKA Strona Główna » Stuff RESOCJALIZACJI » ogłoszenia parafialne Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
ogłoszenia parafialne
PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 13:26 Odpowiedz z cytatem
Mateusz
--== ADMIN ==--

Być może nie wszyscy jeszcze wiedzą iż zmianiają nam się legitymacje studenckie a co za tym idzie należy dostarczyć do końca miesiąca do dziekanatu swoje zdjęcie (kolorowe) Exclamation

Wysłany: Pią Paź 05, 2007 13:26
Reklama

PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 13:36 Odpowiedz z cytatem
Sailentman
--== MOD ==--

ja słyszalem że nawet dwie fotki i to PODPISANE!na odwrocie trza dać i musi być widoczne na nich ucho ...więc jak ktoś ma jakieś fotki z wcześniejszych lat np z komunii to tylko ucho doklejamy i do dziekanatu..Very Happy
a teraz serio z tym uchem to chyba tylko fama a i co do liczby pewności nie ma

ps: podziękowania dla plebana za "ogłoszenie parafialne"

Peace

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 15:47 Odpowiedz z cytatem
Mateusz
--== ADMIN ==--

Sailentman napisał:
ja słyszalem że nawet dwie fotki i to PODPISANE!na odwrocie trza dać i musi być widoczne na nich ucho ...więc jak ktoś ma jakieś fotki z wcześniejszych lat np z komunii to tylko ucho doklejamy i do dziekanatu..Very Happy
a teraz serio z tym uchem to chyba tylko fama a i co do liczby pewności nie ma

ps: podziękowania dla plebana za "ogłoszenie parafialne"

Peace

no tak, ze względu na wątpliwości chociażby dotyczące tego ucha i ewentualnej możliwości wykorzystania zdjęć komunijnych, trzeba będzie w poniedziałek udać się do dziekanatu i wszystkiego ostatecznie się dowiedzieć, po czym najlepiej zobligować jakąś osobę do zebrania tych fotek w konkretnym dniu i zakończenia tej sprawy ostatecznie w pokoju urodzajów Smile

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 17:37 Odpowiedz z cytatem
igusia
VIP
VIP

otóż nie trzeba dostarczac zdjęć, dzis byłą wywieszona lista na uczelni z nazwiskami osób które musza dostarczyć zdjecia, ja np nie musze:P nie musza być kolorowe wcale- dementuje plotki:)i nei do konca miesiaca tylko co najwyżej do koncanastepnego tygodnia

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 18:15 Odpowiedz z cytatem
Mateusz
--== ADMIN ==--

i wszystko jasne Smile trzeba było jeszcze do dzisiaj oddać te zielone książeczki zdrowia ale jeżeli ktoś tego nie zrobił - jak np ja - to myśle że będzie można zrobić to w najbliższy poniedziałek..

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 19:06 Odpowiedz z cytatem
igusia
VIP
VIP

powiadasz zielone książeczki,, hmm nie wiem gdzie ją mam za pewne gdzieś lezy < w smieciach>hmm nie oddam ani legitki ani tego zilonego badziewia;D

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 19:42 Odpowiedz z cytatem
Mateusz
--== ADMIN ==--

igusia napisał:
powiadasz zielone książeczki,, hmm nie wiem gdzie ją mam za pewne gdzieś lezy < w smieciach>hmm nie oddam ani legitki ani tego zilonego badziewia;D

tak naprawde to nie ma obowiązku posiadania tych książeczek więc w zasadzie nie ma sie czym martwić Very Happy a legitki i tak będą nowe więc oddawać starych chyba nie trzeba Smile

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 13:15 Odpowiedz z cytatem
Sailentman
--== MOD ==--

taaa...ale ja nie widze żadnej różnicy między starą legitką a nową a trzeba było zapłacić Neutral

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 18:07 Odpowiedz z cytatem
Sailentman
--== MOD ==--

Chciałbym zauważyć że we wtorek mamy psychologię społeczną
z panem Witusikeim,ten sam przedmiot jak się niedawno okazało mamy w czwartek. Początkowo nazywał się psychologią społeczną w resocjalizacji ale pani prof Janicka(jeśli dobrze pamiętam nazwisko)oświeciła nas że nie jest przygotowana do prowadzenia w.w. przedmiotu i realizuje z nami zwykłą psychologię społeczną...
Wniosek z tego taki że dwa razy w tygodniu mamy psychologię społeczną! ja chodzę tylko na jedną tą w czwartek,podobnie radzę reszcie gr 7

Yooo...Peace

Ostatnio zmieniony przez Sailentman dnia Sob Lut 09, 2008 17:24, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 20:44 Odpowiedz z cytatem
Mateusz
--== ADMIN ==--

Sailentman napisał:
Chciałbym zauważyć że we wtorek mamy psychologię społeczną
z panem Witusikeim,ten sam przedmiot jak się niedawno okazało mamy w czwartek. Początkowo nazywał się psychologią społeczną w resocjalizacji ale pani prof Janicka(jeśli dobrze pamiętam nazwisko)oświeciła nas że nie jest przygotowana do prowadzenia w.w. przedmiotu i realizuje z nami zwykłą psychologię społeczną...
Wniosek z tego taki że dwa razy w tygodniu psychologię społeczną! ja chodzę tylko na jedną tą w czwartek,podobnie radzę reszcie gr 7

Yooo...Peace

wszystko się zgadza, a ja poszedłbym nawet krok dalej z tym pomysłem i postulował w dziekanacie o likwidację tych wtorkowych zajęć popołudniowych na rzecz czwartkowych

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 14:00 Odpowiedz z cytatem
ania
VIP
VIP

nie ma to ja stara legitymacja studencka... ehh
a nowa to najdalej za miesiąc zgubię Smile w dodatku plastik "jak ja nie cierpię plastiku" Very Happy

psychologia społeczna całkiem fajny to przedmiot był - lubiłam Wink

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 09:49 Odpowiedz z cytatem
ania
VIP
VIP

ania napisał:
nie ma to ja stara legitymacja studencka... ehh
a nowa to najdalej za miesiąc zgubię Smile w dodatku plastik "jak ja nie cierpię plastiku" Very Happy

psychologia społeczna całkiem fajny to przedmiot był - lubiłam Wink

jak napisałam, tak też zrobiłam - zgubiłam - nawet terminu dotrzymałam Rolling Eyes Bad Grin

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 12:14 Odpowiedz z cytatem
Sailentman
--== MOD ==--

terminy...dead lines.. cieszę się że nasi użyktownicy są konsekwętni-a na pewno Panna Anna,
...szkoda legitki-ciekawe w czyje ręce trafiła..a może się znajdzie?ktoś odeśle?
Yooo..

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 14:20 Odpowiedz z cytatem
Mateusz
--== ADMIN ==--

I 2 miesięczne milczenie zostało przerwane.. hmm.. a Ciekawe ile sobie policzą za nową legitke na Uł :P my zmieniliśmy swoje na nowe-stare a od nowego roku zapewne będzie kolejna zmiana na nowe-nowe Smile

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 16:16 Odpowiedz z cytatem
ania
VIP
VIP

nowa legitka 25,50 + ogłoszenie prasowe o zgubie, największy problem mam z mpk i klubami studenckimi ehh

wiecie czego się boję najbardziej? ..że sama ją gdzieś zapodziałam i odnajdę po wyrobieniu nowej.. wolałabym zgubić na ulicy - miałaby większe szanse Wink
cała ja...

za milczenie przepraszam Smile

Wysłany: Nie Gru 16, 2007 16:16
Reklama

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu